Du er her:

Jobb hos Norsk akkreditering

Norsk akkreditering er Norges nasjonale organ for teknisk akkreditering. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø med mange dyktige og hyggelige kollegaer.

Vår organisasjon

Norsk akkreditering er en etat med 40 ansatte, underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. Etaten ledes av direktør Inger Cecilie LaakeHer kan du lese mer om vår organisasjon.

Hva gjør oss til en trygg og attraktiv arbeidsplass?

  • Vi er en virksomhet med et sterkt samfunnsoppdrag som er viktig for det norske næringsliv.
  • Vi tilbyr varierte, utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver.
  • Vi tilbyr et sterkt faglig miljø med stor kontaktflate både i Norge og internasjonalt.
  • Vi tilbyr god opplæring og oppfølging underveis.
  • Vi tilbyr trygge rammer i en offentlig virksomhet med gode pensjons- og velferdsordninger.

 

Mangfold blant våre ansatte

I NA tror vi at mangfold gir oss flere ben å stå på, bredere perspektiver og dermed evne til å takle utfordringer på en bedre måte. Vi er sikre på at medarbeidere med ulik livserfaring, fagkombinasjoner og perspektiver vil gjøre oss i stand til å finne enda flere gode løsninger på våre oppdrag.

Vi oppfordrer derfor alle til å søke jobb uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Du er også velkommen til å søke selv om du ikke kan vise til en sammenhengende yrkeskarriere. Våre lokaler er universelt utformet, og vi legger forholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.


Møt våre ansatte

Finn Dag jobber på fagavdelingen, her har du mulighet til å bli litt bedre kjent med han.  

Våre ledige stillinger

Her kan du lese om våre ledige stillinger.

Bilde av kvinne på et møterom

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad dersom du tror du vil passe inn hos oss. Søknad sendes til post@akkreditert.no  Dersom du har generelle spørsmål, send gjerne en e-post til leder for aktuelt fagområde.

Vi er stadig på utkikk etter nye tekniske bedømmere innen alle våre fagfelt, her kan du lese mer om hva som kreves for å bli teknisk bedømmer
 

Rekrutteringsprosessen

Her kan du lese mer om rekrutteringsprosessen i Norsk akkreditering. 

Kom i kontakt

Har du spørsmål eller andre henvendelser? Send e-post til post@akkreditert.no, så kommer vi tilbake til deg. Du kan også nå oss på telefon (+47) 64 84 86 00.